Доган не предвижда порциони за всички на Софрата. Борисов се опитва да "маневрира"

alt

Забравете предизборните заклинания на Николай Бареков. Важните фигури в тази "схема" са Доган, Местан и Пеевски - Бойко Борисов ще бъде техният премиер, ако изобщо го бъде. Като премиер, де... Шишко вече си прави гаргара с "реформаторите" в контролирани сайтове. Доразцепва Блока с медиен пласмент. Генерира допълнително напрежение. Не че "реформаторите" не се стараят и сами да се преебават. Шлякат се взаимно. Ама и хората на Сокола им го начукват.

Целта на Шишко е очевадна. Играта е "ДПС-2" да се направи "незаобиколим фактор". Също като "ДПС"-оригинал. Трудничко е с 15 депутати. Ех, ако бяха 30. Обаче Дудука трябваше да нарича не Борисов "хлебарка", а Доган, трябваше да се заканва, че ще вкарва в затвора Сокола, а не Боко. Ама стискаше ли му. Чак такова "разрешение" нямаше. Наложи се Доган да се доосвети и да се погрижи за "ДПС-2" чрез "лидерите" на Ковачки.

Ахмед Доган не иска всички да са на Софрата. Бойко Борисов се опитва да "маневрира", канейки всинца, но така най-много да му влиза още по-кофтално Дарът от Сарая. Йордан Цонев редна на предизборен диспут във Варна култовата формула, толкова често произнасяна от Сокола - "Когато всички са на власт, народът е в опозиция.".

Шишко вече е приготвил кувертите за Софрата. Нежеланите от "реформаторите" няма да бъдат поканени - нали щели да "изстържат ДПС от икономиката на страната". Тези си ритат "трудовите книжки", пардон, мандатите, ще знаете. Пеевски ще цепне и "патриотите". Агент "Иван" може и да се уреди с порционче... Не и Валери Симеонов. Двамина от "азбукарите" също са оглеждани. Агент "Гоце" да не се надява, че може да вразуми "Бойко".

Забравете предизборните заклинания на Николай Бареков. Обаче. Чуйте го сега какви ги реди - да обърнем "пирамидата", "ПРЕМИЕРЪТ НЕ Е ВАЖЕН". Кой е "важен"? Апропо - кой беше агент "Важният" в отдел 06 на управление 06 на ДС? Поучително ще е за Б.Б. да си спомни. Още по-важно е да си "размърда" най-сетне синапсите и да се сети, че Ахмед Доган е произнасял историческата фраза - "Стигнал съм тавана си. Знам, че не мога да бъда премиер.". Тогава? Кой ще го представлява като премиер? Как кой - "Бойко".

Премиерът не е важен, дипли Бареков. Политиките били важни. Кой ги разбира най-добре "политиките" - Доган, разбира се, ще каже Пеевски, който държи на къса каишка "говорителя" си. Като не може Ахмед Доган да е премиер, Бойко Борисов ще управлява от негово име, без да се прави на важен. Иначе - като миналия февруари. Сетне Лилито ще циври - "Свалиха ни с метеж". Няма лошо - нали сега ви качват на власт. Ама как само ви КАЧВАТ. Направо ви се изреждат Сарайно - поединично и на групички.

bgsniper.com