Първанов и Борисов гласят изненадка за Алексей Петров

IncreaseИзключително достоверни източници твърдят, че Георги Първанов и Бойко Борисов наистина са на път да се разберат за сметка на знакова фигура като Алексей Петров. Натискът по тази писта на американците в София бил безпрецедентен. Доскоро по тази линия натискаше най-вече Уорлик. От месец насам в играта са се включили и острилките на резидента на ЦРУ, нашепват нашите шпиони.

Острата информация потвърждава предположенията, че „инатът” на Бойко Борисов може да има в случая и други подбуди. Борисов е подложен на небивала атака от десните за назначението на Петко Сертов. Плашилото ДС отново бе изкарано. Масонските активи бяха включени играта като маскираща операция. Но Борисов търпи ли, търпи. Защо? Каква е цената?

Третият излишен ли е в случая? Или „онези четири милиона” вече припарват не само на един друг „трети”? Нима не се отчитат свръхактивностите на Цветан Цветанов в деня на Съвета? Или активното мероприятие, което му заформиха предния ден, е било напразно изгърмяване на патроните? Докато всички се занимават с наследника на Цветлин Йовчев, не пропуснаха ли активностите на Станимир Флоров през последните дни и срещите му с доверени лица на янките в София?! Защо ли покриваха толкова време Симеон Дянков?

Поразително е, че всичко се струпва върху главата на Алексей Петров. В същото време „споделените олигарси” почти са изработили нов механизъм за разпределяне на плячката в условията на едва удържана политическа криза. На фона на техните делби Първанов и Борисов си губят времето с поредните договорки.

Те не са носители на значимо доверие и станаха номинални лидери. Превърнаха се само в официални влияещи фактори, които се опиват от собствените си заклинания за „алтернатива”, докато публиката вече узрява за промяна. Да, те могат и да врътнат Петров тактически, но нямат никакъв шанс да си върнат стратегическата инициатива. Политическият вакуум е потресаващ и единствено историческият битовизъм на българите и омаскаряването на всички „фигури” удържа статуквото. Шуменето около Петров е за отвличане на вниманието.

bgsniper.com