СНАЙПЕР

Борисов не се юрка от Радев, Доган, Нинова и "Слави", а от US и за Цветелина Бориславова, ТИМ и Лихтенщайн

alt
"Всички са изключително мотивирани сега да създадат могъща машина за демонтаж на Борисовото наследство", пише Мира Баджева във Фейсбук.
 
Всички - президентът Румен Радев, Ахмед Доган, Корнелия Нинова и Слави Трифонов, но дали ще успеят да създадат могъща машина за демонтаж на "Борисовото наследство"?!
 
"Борисовото наследство" - засега са се фокусирали само в проникването на ГЕРБ в държавната администрация и концесиите.
 
Концесиите - те не са на Борисов, а на Кирил Домусчиев, Делян Пеевски, Младен Михалев-Маджо и ТИМ (първата), но Нинова вече не громи "паралелната държава".
 
Затова Борисов не се притеснява от президента Румен Радев, Доган, Нинова и Слави Трифонов. Кой от тях ще скочи на Домусчиев, Пеевски, Маджо и ТИМ?
 
Кой от тях ще им предложи повече? Те имат всичко - държавата е тяхна, "паралелната" е само инструмент за влияние "под прикритие". 
 
Кой ще им я вземе - US факторите могат, но не искат, партньори са с тях, Путин вече не може, а и той има агенти за влияние сред тях?! 
 
Президентът, Доган, Нинова и Слави Трифонов могат да направят "партия" и да извадят Борисов от властта с победа на президентския вот и следващите парламентарни избори. И?
 
"Партията" ще успее ли да превърне ГЕРБ в НДСВ с 50 депутати и после да я изкара от играта? Борисов дали няма Ресурс да ги изненада на изборите?
 
"Партията" ще демонтира ли икономическата конструкция на Домусчиев, Пеевски, Маджо и ТИМ, която е истинската "паралелна държава" - политиците са им клиенти?! 
 
Домусчиев ли няма позиции в партията на Слави Трифонов, или Пеевски, Маджо и ТИМ нямат? "Слави" може ли да е новият Пеевски или новият Борисов за тях?
 
Бойко Борисов се притеснява само от информационния ресурс и влиянието на US факторите в София. ("Руското ресто" се видя - медиен мит.)
 
"Бойко" се притеснява най-вече за Цветелина Бориславова и схемите в Лихтенщайн и Швейцария с ТИМ и Маджо и с Пеевски в Дубай и Турция. 
 
Кой ще го предаде - Цветелина Бориславова, която управлява милиардите, или Маджо, или ТИМ, с които държи "руската връзка", или Пеевски, с когото овладяха трафиците за оръжие и други стоки?
 
"Партията" ще тръгне ли да търси парите на "Бойко"? Може да стигне до паркинга на Морска гара във Варна - схема с Маджо за 2 млн на година и то не за "Бойко", а за ГЕРБ. А милиардите?
 
"Партията" може ли да стигне до парите в Лихтенщайн, в Швейцария, в Дубай и Турция - Цветелина Бориславова ли ще им отвори трезорите, или ТИМ, или Маджо, или Пеевски, или Ердоган?
 
US факторите могат да стигнат до трезорите в Лихтенщайн и Швейцария, но Цветелина Бориславова и Маджо са техни корпоративни активи и няма да ги разкрият.
 
US факторите не могат да стигнат до трезорите в Турция - Ердоган и босът на турската мафия Седат Пекер, който е партньор на "Бойко" и "Дидо", няма да ги отворят.
 
US факторите не могат да стигнат и до трезорите в Дубай - ЦРУ и "Сикрет сървис" могат да работят в Емиратите само след санкция на емира, а той е дост и партньор с "Бойко" и "Дидо" по оръжието и други трафици.
 
US факторите разполагат с информация за "паралелната държава", но не атакуват корпоративните играчи, които владеят икономиката на държавата - работят с тях: с Маджо, Домусчиев, Бориславова и дори с уж проруския "троянски кон" ТИМ ("тюлените" и други операции).  
 
"Партията" вади Борисов от изпълнителната власт, но той дори не им дава битка (не осветява ресурса за ИТН)- излиза от тази игра и няма да се връща на бял кон. 
 
"...символната загуба на силата е по-страшна от същинската" за Борисов, пише Мира Баджева. Дали? Той вече я е калкулирал - харизмата вече не е същата.
 
"Играта му върви" с босовете на икономиката, с US факторите - Бойко Борисов вече залага на същинската власт: в икономиката, и ще вкара ресурс на макс от нея в ГЕРБ, за да си върне и изпълнителната с прокси-премиер.
 
Бойко Борисов може да загуби истинската символна власт на силата - като на Маджо и ТИМ, ако загуби същинската - икономиката и парите. Това може да стане, ако партньорите му в икономиката го извадят ог играта и "партията" му отнеме финансовия ресурс.
 
Засега никой от "партията" не е поставил на дневен ред същинската власт на Борисов - финансовия ресурс, с "Къде са парите?" и никой от партньорите му в корпоративната схема не му е скочил. 
 
"Борисов е силен тактик, но има слабо място - суетен е и не умее да губи", пише Мира Баджева. Суетен е - вече не толкова, знае че харизмата не е същатата, но дали не умее да губи като силен тактик - падал е от власт. 
 
Дали Борисов няма да се окаже и силен стратег с гуру като Цветелина Бориславова, със "скъп приятел" като топстратега Ердоган и партньорите си в бизнеса, ако не го извадят и от икономическата власт?!
 
"Партията" може ли да го направи - да го извади от трафиците с Ердоган, американците и... прокситата на Путин, и да разкрие трезорите с милиарди?
 
bgsniper.com 
 
СНАЙПЕР
News image

Сезираха Иван Гешев за блокирани сметки на "Напоителни системи". Задкулисни играчи готвят приватизация на дружеството?!

Министърът на земеделието Христо Бозуков е привикал директорите на клонове след публикуването на сигнала в сайта "Афера" за блокирането на сметките на "Напоителни системи".   Главният прокурор Иван Гешев е сезиран за мегаскандала. Сметки за милион лева са запорирани с електронния под...

News image

Оперативни от ГД БОП поставили на Външно Пламен Узунов преди срещата в пицарията заради нахлуването на ДАНС в службата?!

Оперативни от ГД БОП са поставили на Външно Пламен Узунов след нахлуването на ДАНС в службата, заяви източник от ДАТО, който твърди, че Агенцията няма нищо общо с мероприятието в пицария "Виктория" срещу секретаря по антикорупция на президента.   "ГД БОП заявява при нас искания за пр...

News image

Освен камери има клиенти с телефони, корпоративни служби за сигурност. И ДАТО, и чужди служби - СВР... И ДАНС-"Пеевски"

"Никой не попита за какво служат тези камери… Журналистите трябва да се съсредоточат върху тези голям брой камери в заведенията и как личния живот на хората се поставя на показ…", заяви по Нова проф. Янаки Стоилов.   Обаче не коментира - заради камерите ли Пламен Узунов...

News image

Показно на боса на митниците с оперативна комбинация в пицария "Виктория": "Не може да ми спираш назначения във Варна!"

Грешат онези, които пласират версията, че инфото за срещата на Пламен Узунов с Петко Петков е "подхвърлено" на "Афера".    Напротив. "Афера" е "партия" с боса на митниците, който никога не е бил формален шеф на Агенцията и е в оперативната комбинация в пицария "Виктория".   Б...

News image

Глобален "Магнитски"? Как САЩ ще блокират финансовия ресурс на Божков и Пеевски в банки в ОАЕ, Турция и Русия?

Според политици от Десницата глобалният закон "Магнитски" направил Васил Божков и Делян Пеевски "токсични" за банките и контрагентите в целия свят. Дали за целия свят?   Божков и Пеевски не са случайно в Дубай - там агенциите на американците, дори ЦРУ, не могат да работят, ако не пол...

News image

САЩ отстраниха Божков, не Пеевски и Борисов. Как ще спечели войната, след като руснаците, Радев и Янев не го подкрепят?!

"Куриозно, "Българско лято" е в този списък, заедно с Федералната служба за безопасност ("ФСБ") на Руската федерация", пише в писмото на партията на Васил Божков до посолството на САЩ.   Знаково е. Американците отстраниха Васил Божков от играта, не Делян Пеевски и Бойко Борисов. И по...

News image

САЩ играха с Васил Божков като с Румен Радев - "президента на Решетников"

Американците вадят "мрежите" на Пеевски и Божков от играта, "Библиотекарите" минаха в US-тима. Стефан Янев става премиер с парламентарен мандат?! Това ли е Сценарият?   САЩ взеха властта в България - с Пентагона и военните учения, със санкциите и овладяване на медиите, дори близките ...

News image

Борисов беше приятел и "партия" с Божков. "Ще помагаш" е повече от 60 млн. Паунов, Манолова и Доган не са в тази "поста"

Бойко Борисов беше приятел и "партия" не само на бридж, покер и белот с Васил Божков. Бившият бос на хазарта, топ математик, вероятно е точен за 60-те милиона.   "Ще помагаш" обаче е много повече от 60 млн. - Васил Божков е "помагал" 20 години. Бойко Борисов му подсказа, че трябва да...

News image

Христо Иванов дава интервюта като посочен от САЩ за премиер. Дали не подценява ресурса на Бойко Борисов по US-пистата?!

"Демократична България" яхва вълната на американските санкции срещу "бившия депутат от ДПС". Христо Иванов дава тв интервюта като посочен от САЩ за премиер.   Дали обаче не подценява ресурса на Бойко Борисов по US-пистата?! Посланикът на САЩ прие в резиденцията си в Бояна, не в посол...

News image

"Демократична България" получава бонус от санкциите срещу "бившия депутат от ДПС". САЩ сменят ГЕРБ с Десницата на власт?

"Демократична България" получава бонус от санкциите срещу "бившия депутат от ДПС" Делян Пеевски и може да изпревари Движението на предсрочните парламентарни избори.   Мрежите на Пеевски няма да могат да работят ефективно, "бившият депутат от ДПС" загуби ключови позиции в ДАНС и ГД БО...

News image

Президентът и премиерът не отстраняват директора на ДАТО Цветан Китов. Шефът на АНС офиса в US посолството ли ги спира?

Президентът Румен Радев и премиерът Стефан Янев отстраниха председателя на ДАНС Димитър Георгиев и неговия заместник Недялко Недялков, сочен като протеже на Делян Пеевски - остър ход.   Преназначиха и директора на ГД БОП Любимир Янев, който беше "капия" на бившия премиер Бойко Борисо...

News image

Радев и Янев обявиха война на Пеевски с отстраняването на заместник-шефа на ДАНС. Босът за Ресто атакува Рашков

Президентът Румен Радев и премиерът Стефан Янев обявиха война на Делян Пеевски с отстраняването на заместник-председателя на ДАНС Недялко Недялков.    С едно интервю бившият заместник-шеф на ДАНС провокира срещи на вицепремиера и министър на МВР Бойко Рашков с президента Румен Радев ...

News image

Ако АНС шпионира Меркел, какво остава за Борисов, Радев, Янев и Рашков?! Подслушването не е на опозицията, а на властта

Агенцията за национална сигурност подслушвала канцлера на Германия Ангела Меркел по датски кабели за интернет.   Ако АНС подслушва Меркел, какво остава за Бойко Борисов и Румен Радев. Подслушването в София не е на опозицията, а на властта.   Базата на АНС в американското посо...

News image

ЦРУ спира президента за втори мандат по антируската писта с "Триморие". Посланик Херо Мустафа стартира операцията

Президентът Румен Радев има цялата власт - само Андрей Луканов след 14 декември 1989г., когато Евгений Михайлов с "Най-добре е танковете да дойдат" изкара от играта Петър Младенов, имаше толкова власт.   И заради тази власт може да загуби изборите за втори мандат. Според източници от...

News image

Борисов държи жокери срещу Рашков и не ги цака в Раздаването. Защо не вади връзки с босове? СОБТ ще стане ли "Единица"?!

Бойко Борисов се оказва много по-тънък блъфьор, отколкото го смятат враговете му. Явно много е научил от краля на покера и бриджа Васил Божков.   Борисов държи жокери срещу Бойко Рашков за "приятелски връзки" с корпоративни босове и не ги цака в Раздаването. Защо? Защото е "партия" и...

News image

Радев направи услуга на Борисов с ДАНС, вадят връзки с ВКР-ДС и ГРУ. Паролата "диктатор" е за Херо Мустафа

Президентът Румен Радев направи услуга на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Димитър Георгиев беше "агентът" на ЦРУ и Ми-6 за битката срещу Русия в Украйна.   Резидентурите на ЦРУ и Ми-6 ще организират активни мероприятия срещу президента заради отстраняването на "агента"....

News image

ЦРУ няма да скочи на президента за ДАНС, но Ми-6 може да му върне Ресто с Ердоган и боса на турската мафия Седат Пекер

Американците няма да скочат на президента Румен Радев заради смяната на председателя на ДАНС Димитър Георгиев. Кадровата "рокада" вероятно е съгласувана с посланик Херо Мустафа.   Ми-6 обаче е друга бира. Ми-6 може да върне Ресто на президента за смяната на Димитър Георгиев. Бившият ...

News image

Божков е крал на бриджа, покера и... инкяра. Как ще се разправи с Шиши, след като Таки и "янките" отмениха "поръчката"?!

Васил Божков даде пред Миролюба Бенатова най-противоречивото си досега интервю - "Те не взеха нищо от мен, но ми унищожиха бизнеса" срещу "Не съм давал подаръци на Борисов. Когато отида с един джоб пари и се върна с празни джобове, къде могат да останат тези пари?! Не си личи, че носиш нещо....

News image

Божков: Пеевски е в Дубай. Зная къде живее, но не ходя там. Може би ще се върна по време на изборите или след това

Може би подцених Делян Пеевски. Не очаквах, че е пуснал такива пипала. Малко момченце, дебело. Викахме: „Да му помогнем“. И отгледахме чудовище. Той вика: „Купи „Лафка“, купи тази банка“. Искаше да купим банка „Виктория”. Той тихомълком купи Об...

News image

Маги Бадер не е "Мата Хари", а "Мата СИК". Култови фигури на ДС от кръга "Банкя" зад плеймейтката на СИК-Маргини?!

Маги Бадер, Маги Тепавичарова, не е "Мата Хари", а "Мата СИК". Иван Ангелов-"Пилето" не може да "черпи" Бойко Борисов с плеймейтка на СИК-Маргините.    Плеймейтката ще го играе инкяр, че не познава Борисов, но дали може да заяви, че не познава Красимир Маринов-Големия Маргин?!   ...

News image

Георги Попов пренарежда властовия пъзел в схема с президентството и корпоративни фактори. ЦРУ го превербува?!

Георги Попов е изключително влиятелна фигура и може да пренареди властовия пъзел в схема с президентството и корпоративни фактори.   Според източници от службите той е много по-влиятелен от Делян Пеевски, разполага с изключителна информация за Трафика, търговията с оръжие и "прането ...

News image

Босове влизат в Областна управа-Варна с адмирал Петър Петров, в ДАНС с Кирил Димов и овладяват СОБТ с друг Кирил Димов?!

Адмирал Петър Петров е фаворит на президента Румен Радев за областен управител на Варна, твърдят източници от президентството.   Той е сочен като близък до знакови босове от Варна, които имат позиции във военното лоби в президентството и в масонския кръг край президента.   Ше...

News image

"Янките" взеха властта, България е военна база на САЩ срещу Русия. Херо Мустафа ще командва службите, не Бойко Рашков

Ами да си беше назначил (Румен Радев) някой от американското посолство за премиер, предложи Веселина Томова в "Афера".    Ами назначиха му - от българското посолство в САЩ, военен аташе, генерал - АМЕРИКАНСКА ХУНТА му заформиха.   Васил Божков мачкаше от Дубай Хунтата "Борисо...

News image

Президентът и Бойко Рашков няма да стигнат до ТИМ. Борисов не осветява корпоративната "диспозиция" и МВР не го задържа

"Тия както са я подкарали скоро и до ТИМ ще стигнат", коментира Иван Иванов във форума на "Афера". Дали?   Президентът Румен Радев и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков едва ли ще стигнат до ТИМ.   (Президентът ще загуби подкрепа във влиятелни военни среди, а министъ...

News image

Таки, Божков и Пеевски, "лошите момчета" в Дубай, може да пренаредят властта с корпоративен ресурс в изборите

Таки отиде в Дубай, за да не го задържат от ГД БОП, след като влезе в голямата игра в Трафика. Според друга версия - ГД БОП го е "командировала" като актив на DEA.   Божков излетя за Дубай, за да не го задържат. Според друга версия - след като американците го изкараха от голямата игр...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

Борисов играе с три отбора във Варна - Иван Портних, Йордан Ченков и Ангел Дерменджиев ("Тъстовете" и Пашата)

News image

Бойко Борисов е бигбос на предизборния щаб на ГЕРБ и участва в кампанията много по-активно в сравнение с вота на 4 април.   В тази предизборна кампания регионалните щабове имат много по-малко простор за маневриране - Георги Харизанов координира мероприятията и всяка вечер докладва на...

Изборджии на Пашата и Митко Каратиста работят за ГЕРБ. Георги Харизанов координира схемите с мрежите на Маджо и Таки

News image

Изборджийските бригади на Румен Николов-Пашата и Митко Каратиста разпределиха районите с екипите на "лейтенантите" на Маджо и Таки - Йордан Ченков и Радо Слънцето.   Мрежите на Маджо и Таки работят за ГЕРБ по Черноморието и в Североизтока, бригадите на Пашата и Митко Каратиста в Югоз...

Изборджийските мрежи на Маджо и Таки работят за ГЕРБ. Йордан Ченков и Радо Слънцето включиха бригадите на макс

News image

Изборджийските мрежи на боса на СИК Младен Михалев-Маджо и на боса на ВИС-2 Христофорос Аманатидис-Таки работиха за ГЕРБ и на миналите парламентарни избори, но за предсрочния вот ще работят на макс.    Йордан Ченков и Радо Слънцето задействаха бригадите за в пъти по-ефективно участие...

АКЦИЯ

"Тренд": В момента разликата между ГЕРБ/СДС и ИТН е 1,5% или 45 000 гласа

News image

Три седмици преди предсрочните парламентарни избори дистанцията между ГЕРБ-СДС и “Има такъв народ” е минимална - 1,5%.   Това показват данните от национално представително проучване на Изследователски център "Тренд", проведено от 11 до 18 юни по поръчка на "24 часа". ...

Разследван за нарушения се готви да кадрува в Напоителни системи?

News image

Разследван за нарушения се готви да назначава и уволнява в Напоителни системи. Това твърдят служители на земеделското министерство.   Николай Чалъков, който през 2017 година беше назначен за управител на Напоителни системи ЕАД клон Тополница и се задържа там едва няколко месеца, прид...

КИЛЪРИ

"Слави" с повече охрана от Борисов, стигне ли Пеевски, ще е бигбос. Хунтата го поръчала на вечеря в "Есте" и "Делта Хил"

News image

Слави Трифонов е с по-голяма охрана от Бойко Борисов, който движи с джипа без авангард и с един охранител от НСО.   Борисов няма нужда от охрана. Всички "поръчки" за покушения срещу него са пунта мара - най-вече от Сретен Йосич.   Слави Трифонов вероятно има - първо да се пра...

Алберт Рижий поръчан от брата на Надир Салифов-Лоту Гули?! Алик Рижий и Лоту Гули си оспорвали протекциите на Дед Хасан

News image

Алберт Рижий е сочен в руски медии като поръчител на разстрела на Надир Салифов-Лоту Гули в Истанбул миналото лято.   Той организирал покушението като отмъщение за убийството на Ровшан Ленкорански, поръчано от Лоту Гули.   Намик Салифов, брат на Надир Салифов-Лоту Гули, се по...

МАФИЯ

Босът на турската мафия Седат Пекер с Божков, Таки и Пеевски в Дубай. Атакува властта на фона на "Омерта" на Марио Пузо

News image

Босът на турската мафия Седат Пекер обяви в едно от видеата си в Ютюб, че се намира в Дубай.   Според руски интернет ресурси преди това той е бил в Северна Македония, напускайки Турция, за да не бъде задържан.   Ако Седат Пекер наистина е в Дубай, както заявява, той е в знак...

«Он раскрывает их преступные схемы»: мафиози разоблачает окружение Эрдогана

News image

«Если хоть что-то из того, что я говорю, ложь, я отрежу себе палец. Я обещаю вам», — без таких отсылок к чести не обходится ни одно видео на YouTube турецкого криминального авторитета Седата Пекера. Он уверенно обвиняет в преступлениях министров, окружение президента Реджепа Тайипа Эрд...

РЕКЛАМА
Банер