СНАЙПЕР

Трифонов скочи на Борисов, "ВИС-2" и "Мултигруп" срещу СИК?! Как ще смачка Маджо, Цветелина Бориславова и Херо Мустафа?

alt
Слави Трифонов скочи остро на Бойко Борисов във Фейсбук. Шоуменът-политик играе ва банк. Сигурно има да си връща за целувките - кой ли е Юда, всеки за другия.
 
"ВИС-2" и "Мултигруп" срещу СИК? И най-вече Сарая срещу Банкя във войната на Доган и Борисов. Падишахът от Сарая срещу Падишаха от Банкя - кой да разпределя порциите.
 
Слави Трифонов няма да признае, че е прокси на Сарая, няма да признае, че е "инструмент" на Доган - кофти за него е, че го знаят не само в амбасадата на американците.
 
А най-кофти за шоумена-политик е, че кюрдката Херо Мустафа не е сараен фен, американците карат влака в България сега - буквално окупираха Черноморието с "тюлени".
 
Играта на Слави Трифонов е очевидна - иска да вдигне народна вълна срещу Бойко Борисов. Дали ще успее? "Бойко" години разкешваше на ехалето.
 
Ако не успее да вдигне народна вълна - няма никакъв шанс срещу Борисов. "ВИС-2" е легенда и собственост на Таки, а той е с "Бойко", "Мултигруп" е Сарая и толкова.
 
Само че Бойко Борисов е "партия" с Николай Вълканов, който държи ресурса и корпоративния вот на "Мултигруп".
 
Ами СИК - как Слави Трифонов ще смачка Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и Маргините, които играят за "Бойко"?!
 
Как ще спре бригадите на "лейтенанта" на Таки - Радо Слънцето, и на Йордан Ченков, "лейтенанта" на Маджо?! С президента ще им изпрати службите ли? 
 
МВР на служебното правителство ще смачка ли Йордан Ченков? Колко служебни кабинети минаха, а никой не разкри кой стреля срещу Венци Боксьора на Златни пясъци, не че всички босове и в ГД БОП не са в час?!
 
Компаньонът в култовите вечери на Трифонов ще му организира ли "атентат", за да вдигне народна вълна или Ченков ще паркира джиповете на бригадата си пред "Есте", за да респектира гардовете от СОБТ като партньора на ТИМ, които също са командоси, през 2018 г.?!
 
Как ще смачка Цветелина Бориславова, която с една транзакция от Лихтенщайн може да налее ресурс за 200 000 бонус вот за Бойко Борисов?
 
Как ще смачка Пеевски, който е "партия" с Борисов, Таки и Маджо? Как ще смачка Орлин Алексиев, който му прави структурите, но вече не е в отбора? Как ще смачка "Котараците" и бригадите на Митко Каратиста?
 
Кои са му съюзниците от босовете? ТИМ подкрепя президента, но няма да влезе във война с босовете от СИК и Бойко Борисов, както не го направи заради паркинга на пристанището във Варна през 2018г.
 
Остава само един - Васил Божков. Силна фигура, но американците го работят и няма ресурс да се противопостави на всички други босове, които са срещу него. 
 
Кирил Домусчиев може да му е компания за вечери в "Есте", но ако скочи срещу босовете от СИК и Борисов, ще остане без охраната от СОБТ. 
 
Срещу този корпоративен и властови ресурс се изправя шоуменът политик и това е респектиращо, отсреща има силен противник.
 
Стратегията с остри постове във Фейсбук дали е печеливша за Слави Трифонов? Бойко Борисов дали не го вкарва в капан? 
 
Докато шоуменът-политик се опитва да вдигне народна вълна срещу него във Фейсбук, Борисов работи с огромен ресурс и босовете-партньори.
 
Ако е вярно, че в Лихтенщайн има милиарди, дали ще се поскъпи да разкеши 200 милиона, за да спре Вълната на Слави Трифонов?
 
Слави Трифонов скочи на Бойко Борисов - той няма да върне ресто в медиите за кокаин и амфети, ще играе уж джентълменски, но скофтия ще го поръча. 
 
Борисов се е разпоредил да бъде задействана машината със слухове срещу Трифонов. Таки ще активира дилърските мрежи, а Пеевски - службите.
 
Трифонов атакува Борисов, но си отвори фронтове срещу босовете. Маджо, Пашата и Таки са босове, които могат да "поръчат" шоумена-политик.
 
Легенда на СОБТ като Румен Николов-Пашата дали не може да организира "почерпка" с кокаин и амфети с охраната от СОБТ в "Есте"?
 
Слави Трифонов не може да не знае на кого обяви война - това не е като да демонтираш модела "Борисов" в медиите, това са босове.
 
Шоуменът-политик обаче заформи римейк на репликата на Христо Бисеров срещу Бойко Борисов през 2013г. за болката при ваденето на зъби. 
 
Наистина е респектиращо - евала за смелостта, Борисов няма да се върне на бял кон, но босовете на дилъри на "бяло" могат да върнат Ресто.
 
bgsniper.com
 
 
СНАЙПЕР
News image

Масони от президентския кръг, Сарая и агенти за влияние на САЩ и Русия с ключови позиции в ИТН. Стоян Денчев премиер?!

Проф. Стоян Денчев от "Библиотекарския кръжец", който знаково се появи с председателя на парламента Ива Митева в катедралния храм "Свети Александър Невски", държи американската линия на партията на Слави Трифонов.    Видният масон има силни позиции в няколко влиятелни кръга - сред "з...

News image

ГЕРБ ще спечели изборите, ако не отстранят фактора "Борисов". ГЕРБ ще повиши корпоративния си вот с ресурс на макс

Според "Маркет линкс" вече има паритет между ИТН и ГЕРБ. Преди изборите партията на Слави Трифонов вероятно ще изпревари ГЕРБ в рейтингите.   ГЕРБ обаче ще спечели изборите, ако не отстранят фактора "Борисов". ГЕРБ ще повиши корпоративния си вот с ресурс на макс.   Бойко Бори...

News image

Слави Трифонов: Боли ги ГЕРБ. Много ги боли

Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии.    Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции.   ...

News image

Не подценявайте руснаците, ако искат да отстранят някого, правят го. Павел Судоплатов не е работил за ГРУ, а за НКВД

Ако руснаците са искали да отстранят Емилиян Гебрев, са щели да го направят. С "руколата" са дали знак - класика за ГРУ.   Освен това - острите операции и активните мерки са в ресора на НКВД-КГБ (СВР). Кралят на "мокрите поръчки" Павел Судоплатов не е работил за ГРУ, а за НКВД и Бери...

News image

Битката ИТН - ГЕРБ сваля още вота за БСП, "малките партии" не влизат НС?! Геостратегически е залогът между САЩ и Русия

Епична ще бъде битката между ИТН и ГЕРБ. Партията на Слави Трифонов ще се опита да обере целия протестен вот. ГЕРБ ще играе на макс на вота.   Връщането на мандата работи за ИТН. ГЕРБ обаче ще вкара целия си ресурс в битката, Бойко Борисов дава знаци, че е настроен за битка.   ...

News image

Изборите на 4 юли, националният празник на САЩ. Херо Мустафа ли ще реди коалицията, за да спре проруските партии?!

Предсрочните избори ще са на 4 юли, националният празник на САЩ.    Съвпадението е случайно, но дали няма да се окаже, че посланик Херо Мустафа и "Сорос" ще редят коалицията, за да спрат проруските партии?!   Победа на ГЕРБ/СДС или паритет с ИТН може да обслужи геостратигичес...

News image

ГЕРБ/СДС ще спечели и предсрочния вот, Сарая ще се опита да обедини анти-ГЕРБ фронт, но ще скочат американците

ГЕРБ/СДС е в предизборна кампания, след като "Има такъв народ" върна мандата и ще спечели и предсрочните избори.   "Има такъв народ" ще загуби част от протестния вот, след като не успя да състави правителство.   "БСП за България" ще прибави няколко депутати. Партията на Васил...

News image

Сарая стартира проекта "Няма такава държава" преди местните избори. "Има такъв народ" прокси на Доган и Пеевски?!

"Няма такава държава" е наш проект!", заяви източник от Сарая през лятото на 2019г. Сарая го стартира преди местния вот.   "Парламентарните избори ще преминат под знака на "Няма такава държава" - може да е трета сила, може да е втора, а може и да победи ГЕРБ", написахме тогава. (...)...

News image

Богомил Бонев посочи очевидното от две години: партията на Слави Трифонов е проект на Сарая, финансиран от Делян Пеевски

"На разсъмване все по-ясно става, че Слави играе с ДПС.   Неговите марионетки няма как да го разберат.   Защото не си дават сметка, че всичко се финансира от едно дебело момче. Само предложението за абсурдното гласуване на хората в Турция е достатъчно, за да се светнете. ...

News image

Явор Дачков: Не предполагам, а знам. ДПС стои зад Слави Трифонов

Интересно. Утре сутрин когато "Има такъв народ" гласува заедно с ДПС поправките в Изборния кодекс Слави Трифонов дали ще напише статус във Фейсбук и статуквото. Мисля, че не. Най-голямата подмяна, която се случва в момента е мантрата, че партията на Слави е партия срещу статуквото. Точно обр...

News image

Слави Трифонов: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо "Има такъв народ" трябваше да върне мандата

"Уважаеми сънародници, днес се случиха две неща.   Първо: "Има такъв народ" върна мандата за съставяне на правителство.   И второ: ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо "Има такъв народ" трябваше да върне мандата."   bgsniper.com

News image

Акцията срещу ГРУ заради "Defender Europe 21". ДАНС атакува резидентурата на военната разведка на Русия по US поръчка?!

Акцията срещу ГРУ е заради учението "Defender Europe 21", заявиха източници от службите.    ДАНС ще атакува резидентурата на ГРУ, разкриват източниците, според които се подготвя експулсирането на резидента на военната разведка на Русия.   "ДАНС покри с екипи на външно наблюде...

News image

Как вместо срещу Бойко Борисов, Сарая, Слави Трифонов и Мая Манолова скочиха срещу Корнелия Нинова?!

Корнелия Нинова на практика обяви война на Слави Трифонов след решението му да върна мандата.   ГЕРБ също го атакува, че не е проявил мъжество да състави правителство.   ДПС обаче знаково не скочи срещу Слави Трифонов, поредният точен ход на Сарая, въпреки че шоуменът политик...

News image

Нинова обяви война на Слави, шоуто връща Ресто. Радев и Трифонов партия на предсрочния вот, за кабинета и втория мандат

Корнелия Нинова обяви война на Слави Трифонов, който с отказването на мандата щял да върне Бойко Борисов и ГЕРБ на власт.   Според източник от вътрешната опозиция от групата на Кирил Добрев това е подарък за Бойко Борисов.   "Борисов ще спечели от войната между Нинова и Слави...

News image

Опозицията организира кампания срещу Нинова, "Възраждане" отнема вот на макс. Божков атакува с "троянски коне"?!

"Кой си ти, че да казваш какво да прави БСП" на Корнелия Нинова срещу Йордан Цонев е избухване заради това, че Доган я спря да стане премиер, коментира източник от вътрешната опозиция в БСП.   "БСП ще се срине още на предсрочните избори, не само че няма да повиши резултата си, но ще ...

News image

САЩ атакуват с "Defender Europe", вече са на черноморското крайбрежие. След геостратегическите активности е "Триморие"

Войници на американската армия и ВМС на САЩ вече са на черноморското ни крайбрежие. САЩ атакуват с "Defender Europe 2021".     Президентът Румен Радев и посланикът на САЩ Херо Мустафа обсъдиха домакинството на "Триморие".   Учението "Defender Europe 2021" беше комент...

News image

ФСБ или MIT ще отстранят Пеевски, ако не е точен с отчисленията. Службите го вкарват в Трафика с Таки и Божков?!

Спецназ няма защо да пребива Пеевски - върнал е Ресто на ВТБ и Кремъл. Нито ФСБ, която обезпечава Трафика, ще го поръча на Спецназ.   Руската или турската мафия, които работят със службите, ще го отстранят, ако не е точен с отчисленията по Трафика и хазарта.   ФСБ, MIT и друг...

News image

Пеевски е в Дубай, договори се с ВБ да не се "поръчват". Бойци от Спецназ работят за него и Таки в Трафика с руснаци?

"Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на руски език. (...) Слухове в София предполагат, че силоваците, нападнали милионера са бивши бойци от Спецназ – подразделението за специални операции на руското военно разуз...

News image

Домусчиев е новият Пеевски и Божков тугедър. СОБТ не може да го охранява без "добро" от Борисов и ЦРУ, той ще го сваля

Кирил Домусчиев грееше в кампанията с Бойко Борисов и вечеряше със Слави Трифонов в "Есте" - "приемане-предаване" на властта?!   Домусчиев е новият Пеевски и Божков тугедър, заяви източник от службите. Затова и СОБТ го охранява, но това не може да е без "добро" от Борисов и ЦРУ. ...

News image

Борисов не се юрка от Радев, Доган, Нинова и "Слави", а от US и за Цветелина Бориславова, ТИМ и Лихтенщайн

"Всички са изключително мотивирани сега да създадат могъща машина за демонтаж на Борисовото наследство", пише Мира Баджева във Фейсбук.   Всички - президентът Румен Радев, Ахмед Доган, Корнелия Нинова и Слави Трифонов, но дали ще успеят да създадат могъща машина за демонтаж на "Борис...

News image

Мира Баджева: Борисов е силен тактик, но има слабо място - суетен е и не умее да губи

Нищо не консолидира така, както общ противник, който е едновременно агресивен и коварен. Тази насипна маса от непознаващи се, разнолики и разноидейни хора в партиите на протеста, които току-що влязоха в парламента, само ще се превърне по-бързо в “стиснат юмрук” (нарочно препращам...

News image

"Берлин" сдава властта на "Есте"?! Нинова не посочи Домусчиев за концесиите, той ли сменя Пеевски като премиер в сянка?

Вечерите на Кирил Домусчиев и Слави Трифонов в "Есте" преди изборите ли наредиха новата властова схема?   Корнелия Нинова заяви в парламента по темата с концесиите, че маските са паднали, но не посочи кой реди схемата.   Кирил Домусчиев ли я реди в "Есте"? "Джипко Бибитко" мо...

News image

Босове на "тайна среща" с Маджо. Пренареждат бизнеса и като патрони на корпоративен кабинет разпределят евроресурс?!

Знакови бизнесмени са били през уикенда на "тайна среща" с Младен Михалев-Маджо в имението му в кантона Цуг в Швейцария, заяви източник от службите.     Според него босовете ще се опитат да пренаредят бизнеса и като патрони на корпоративен кабинет да разпределят евроресурс. ...

News image

Атаката с "Емири" и Таки преди вота ход срещу Слави Трифонов и след изборите?! Жокерът е - Ресто за ресурса

Атаката с "Емири" срещу Слави Трифонов се превръща в ход срещу него през ДАНС след изборите, пише Илиян Василев във Фейсбук.   "Атаката срещу Слави Трифонов за "Емири" е следствие от предизборно пренареждане, заявиха източници от предизборния щаб на ГЕРБ.   Делян Пеевски и Ор...

News image

Новата власт "изкъртва" Бойко Борисов. А Маджо, Таки и Пеевски - Васил Божков да е премиер не може да го направи

"Въпросът със зависимостите е сложен, но въпросът е те да бъдат балансирани. Няма как да се изкърти феодалният модел на Борисов. Няма друг начин - инструментът е този и човек трябва да рискува, да си изцапа сакото и обувките", заяви в "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ Арман Бабикян, ед...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

"Обичам мириса на напалм рано сутрин. Мирише на... победа.". В София мирише на провокация като с Партийния дом

News image

Иде генералска битка - Румен Радев срещу Бойко Борисов. Кой ще запали своите войни за победа, на кого ще му замирише на напалм и победа?!     Култовата реплика "Обичам мириса на напалм рано сутрин. Мирише на... победа." на полк. Килгор (Робърт Дювал) в "Апокалипсис сега" опи...

Игор Коломойский смаза антимайдана. Путин не изпрати "вежливые люди", еврейската общност не се вдигна срещу "нациките"

News image

"Жидобандера"-милиардер Игор Коломойски организира погрома над антимайдана в Одеса. Путин не изпрати "вежливые люди", това щеше да означава война с Украйна и да провокира реакция от САЩ.   Погромът на антимайдана в Одеса на 2 май 2014г. беше организиран. Срещата на олигарха Игор Коло...

«Понимали, что нас просто уничтожат»: 7 лет трагедии в Одессе

News image

Семь лет назад в Одессе результате столкновений сторонников и противников Евромайдана погибли 48 человек. «Газета.Ru» пообщалась с непосредственными участниками тех событий. Наши собеседники — один из руководителей организации «Одесская дружина» Сергей Долженков, в тот день организовав...

АКЦИЯ

Кампанията ще е остра, готвят компромати срещу "Слави, Корнелия, Мая и компания". Борисов ще е клиент на кръга "Божков"

News image

Тази предизборна кампания ще е остро компроматна. Бойко Борисов отново ще е клиент на кръга "Божков". Акцията на комисията "Манолова" е само увертюра.   Босове на групировки ще върнат Ресто - ще извадят компромати срещу "Слави, Корнелия, Мая и компания", заявиха източници от службите...

Какво ще вадят за Бойко Борисов - "подгрети манджи" за милиони или остри мероприятия на службите за милиарди от Трафик?!

News image

Премиерът в оставка Бойко Борисов определи атаката в комисията "Манолова" като "подгрети стари манджи" - "Мата Хари" и кюлчета.   "Виждате каква е атаката, но това не ме плаши. Връщат се пак към чекмеджетата, само ме атакуват. Закрита комисия се предава по интернет. Сега навързах защ...

КИЛЪРИ

"Слави" с повече охрана от Борисов, стигне ли Пеевски, ще е бигбос. Хунтата го поръчала на вечеря в "Есте" и "Делта Хил"

News image

Слави Трифонов е с по-голяма охрана от Бойко Борисов, който движи с джипа без авангард и с един охранител от НСО.   Борисов няма нужда от охрана. Всички "поръчки" за покушения срещу него са пунта мара - най-вече от Сретен Йосич.   Слави Трифонов вероятно има - първо да се пра...

Алберт Рижий поръчан от брата на Надир Салифов-Лоту Гули?! Алик Рижий и Лоту Гули си оспорвали протекциите на Дед Хасан

News image

Алберт Рижий е сочен в руски медии като поръчител на разстрела на Надир Салифов-Лоту Гули в Истанбул миналото лято.   Той организирал покушението като отмъщение за убийството на Ровшан Ленкорански, поръчано от Лоту Гули.   Намик Салифов, брат на Надир Салифов-Лоту Гули, се по...

МАФИЯ

Божков провокира турската мафия с постановки за Пеевски. Босът Седат е със Сарая и ще го поръча даже в явка срещу Кремъл

News image

Божков е остър играч, разполага с милиарди - 2, 10 или 20 милиона евро не са проблем за него за една "поръчка". Пеевски може и да го е изработил в хазарта, но не той го извади от играта - американците го отстраниха. Атакували сме Пеевски през лятото на 2013, когато беше най-силен, ...

В.Б. обявил оферта за Шиши на килъри от Балканите?! Пеевски си направил липосукция и пуснал брада, ГД БОП и DEA го пазят

News image

В.Б. обявил оферта за "Шиши" на килъри от Балканите - 2 млн евро, и се изнесъл в Москва, след като го предупредили за ресто през Таки и турската мафия. Пеевски си направил липосукция и пуснал брада, станал като манекен, не давал да го снимат - гардовете му били без смартфони. Преди д...

РЕКЛАМА
Банер