СНАЙПЕР

Украинцитете няма да свършат, Лвов няма да стане Лемберг. "Западенците" и поляците ги обединява омразата към руснаците

alt
"След като свършат украинците, идва ред на поляците да поемат ролята на пушечно месо", написа политологът Боян Чуков във Фейсбук и развива тезата, че Галиция отвово ще стане полска територия.
 
Колкото се сбъдна прогнозата на ген. Яков Кедми, че руската военна групировка в Украйна ще превземе Одеса до 1 септември, толкова и тезата на Боян Чуков, че Лвов ще стане отново Лемберг и цяла Галиция ще стане полска територия, ще получи потвърждение.
 
"Полският президент Дуда преди 3-4 дни посети Лвов. Прегърна се "сърдечно" със своя украински колега. Няма как. Налага се от гледна точка на полските национални интереси. От доста време във варшавското метро по някои от вагоните е нарисувана новата карта на Полша. И Лвов е разположен на полска територия.
 
alt
 
Политическото шоу в Западна Украйна с участието на Дуда и Зеленски не е от особено значение. По-важно е как местното население посрещна полския държавен глава. Огромната тълпа се кръстеше и молеше. Някои твърдят, че е имало посрещачи на колене. Настроението и нагласите на жителите на Лвов, че даже и цяла Галиция наподобяват на тези, което имаха кримчани през 2014 г.", аргументира тезата си Чуков.
 
Въпросът е на коя територия е разположен Лвов в американските стратегически карти. Стотици граждани на Лвов сърдечно посрещнаха президента на Полша Анджей Дуда, спряха кортежа и скандираха "Дякуемо". 
 
alt
 
alt
 
Дали обаче наистина "настроението и нагласите на жителите на Лвов, че даже и цяла Галиция наподобяват на тези, което имаха кримчани през 2014 г."?!
 
Това е пожелателна теза, развивана и от руски пропагандисти след посрещането на Дуда в Лвов. Как да "наподобяват настроението и нагласите на жителите на Лвов на тези, което имаха кримчани през 2014г.", след като "западенците" мразят руснаците дори повече отколкото ги мразят поляците. "Западенците" и поляците ги обединява омразата срещу руснаците.
 
"В състава на Полша "западенците" ще се окажат директно в ЕС. Ако "Украина це Европа" не се получи, то "Галиция це Европа" е добра перспектива не само за жителите на Лвов. "Западенците" категорично не желаят да се окажат един ден в състава на Руската федерация. Те обаче не споделят виждането, че САЩ са готови да воюват срещу Русия "до последния украинец", пише Боян Чуков. 
 
Всъщност "Украина це Европа" вече е факт, въпреки че формално Украйна не е в ЕС Киев получава милиарди от Брюксел за бюджета.
 
"Ако поляците се въоръжат с отработената от руснаците формула за Крим, то няма съмнение как ще гласуват "западенците" на един евентуален референдум за присъединяване към Полша. В общи линии е ясно, че "щирые националисты" (големи националисти) от Западна Украйна ще забравят, че са образцови патриоти и истински последователи на Степан Бандера. "Западенците" искрено се надяват, че след като станат поляци, ще се превърнат мигновено в истински европейци", заявява Боян Чуков.
 
"Поляците имат мрачни исторически спомени от отношението на бандеровците към тях. Волинското клане (1943-1945) няма как да бъде забравено", пише Чуков.
 
Според Боян Чуков "щирые националисты" ще забравят, че са образцови патриоти и истински последователи на Степан Бандера", но в същото време "Поляците имат мрачни исторически спомени от отношението на бандеровците към тях. Волинското клане (1943-1945) няма как да бъде забравено".
 
"Западенците" няма да станат поляци, нито "настроението и нагласите им наподобяват на тези, което имаха кримчани през 2014г.". Спецназ от "западенци" воюва срещу руснаците в Бахмут, Кременная и Сватово и прикрива границата на Украйна с Беларус.
 
"Западенците" воюват с руснаците, не с поляците, и не изпитват историческата "бандеровска" омраза към тях, но поляци няма да станат. Няма и защо - от десетилетия въртят контрабанда с поляците.
 
"Полша иска Западна Украйна. Русия не иска Западна Украйна", пише Чуков и това е копипейст теза на руски пропагандисти. 
 
Боян Чуков твърди, че знае какво иска Полша - Западна Украйна. Защо само Западна Украйна - между Полша и Украйна на практика е сключена уния във време на война. Инвазията на Путин сближи поляците и украинците и обедини "западенците"-"бандеровци" с волинските поляци срещу руснаците. Руснаците са по-смели в твърденията си от Чуков - "Украина цэ Польша" е тезата в Rutube.
 
"Русия не иска Западна Украйна" - защото знае, че няма как да я получи, както не успява за повече от 10 месеци да овладее Източна Украйна. Руската военна групировка отстъпи от Киев, който щеше да превзема за 18 часа, "прегрупира" се в Харковска област, отстъпи от областния център Херсон, който вече беше обявен за руска територия, и затъна в Донбас, представяйки превземането на градчето Соледар в "огромен успех".  
 
"Руснаци и поляци имат определено терен, на който биха могли да се договорят", пише Боян Чуков и веднага опровергава тезата си - "Но има и един огромен проблем. Поляци и руснаци неофициално вече отдавна воюват едни срещу други в Донбас".
 
Ветерани от полския спецназ "Гром" воюват заедно със "западенци" в Бахмут, Кременная и Сватово срещу руски десантчици и "вагнеровци". Няколко хиляди полски военни воюват срещу руснаците в Украйна като "доброволци в отпуск". Как тогава руснаците и поляците "биха могли да се договорят"?! 
 
"САЩ търсят обезкървяването на Русия да продължи и войната да следва своя досегашен ход. Но след като се свършат украинците, идва ред на поляците да поемат ролята на пушечно месо", пише Чуков. 
 
Колкото свършиха германците във ВСВ, толкова ще свършат и украинците, но наистина все повече поляци ще се включват във войната. Военното командване на Полша разположи стохилядна групировка в Източна Полша, която ще влезе в Украйна, ако Путин отново нареди нахлуване от Беларус за превземане на Киев. Това е публична тайна и открито се коментира от руски пропагандисти.
 
"Войната излиза от своята първа фаза и навлиза във втората. Затова генерал Герасимов пое командването на СВО, която вече определено започва да придобива мащабите на пълноценна война между САЩ/НАТО и Русия.
 
Войната между Киев и Москва реално продължи само седмици след 24 февруари 2022 година.
Накрая, освен Варшава към земите на бившата УССР, релефни претенции проявяват унгарци, румънци и деликатно беларуси. Всеки народ със своята собствена история и историческа памет.
 
А на хоризонта се очертава третата фаза на войната между Русия и САЩ/НАТО.", пише Боян Чуков.
 
"Войната между Киев и Москва реално продължи само седмици след 24 февруари 2022 година", но за тези няколко седмици ВСУ отблъсна огромната колона на руската военна групировка със стотина "джавелини" и десетки "байрактари". Украински спецназ, а не натовски, разгроми руските десантчици на летище "Хостомел" край Киев. 
 
Тезата за трите фази на войната се различава от прогнозата на Боян Чуков на 24 февруари по bTV, когато започна СВО.
 
alt
 
"Русия ще спре тока на цяла Украйна за 72 часа, но няма да я окупира, няма да останат руски войски на територията на страната", заяви тогава Чуков.
 
Русия окупира части от Донбаска, Луганска, Запорожка, и Херсонска области и обяви областите за територия на РФ, твърдейки, че СВО вече се води на руска територия и е за освобождаването на завзетите от Украйна територии. 
 
"Има пълна деморализация на украинската армия. Путин неслучайно се обърна и каза в името на вашите деди "не защитавайте една нацистка власт", заяви Боян Чуков.
 
Путин всъщност отправи призив на 24 февруари към офицерите от ВСУ да свалят "киевския режим от власт". 
 
При "пълна деморализация на украинската армия" ВСУ принуди руската войскова групировка да се "прегрупира" и да отстъпи от Харковска област до границата на РФ, да отстъпи от Херсон и потопи крайцера "Москва". 
 
Боян Чуков прогнозира на 24 февруари в ефира на bTV, че за 72 часа ще бъде прекъснато електроснабдяването на цяла Украйна. Няколко месеци ВКС на РФ нанася ракетни удари срещу критичната инфраструктура на Украйна и не успява да "спре тока на украинците".
 
Руската войскова групировка е трябвало да превземе Киев за 18 часа според плановете на Генералния щаб на ВС на РФ, разкрити от военното разузнаване на Украйна.
 
Сега Боян Чуков вече обявява СВО за "пълноценна война", за втора фаза на войната и за предстояща "трета фаза между между Русия и САЩ/НАТО".
 
Как ще воюва Русия реално на фронта в Украйна с армиите на "САЩ/НАТО", след като повече от десет месеци не успява да постигне официално обявените цели на СВО - "демилитаризиране" и "денацифициране" на Украйна?!
 
Украйна е най-милитаризираната страна в Европа след началото на СВО, ВСУ са обявени за най-боеспособните в Европа, а "нацисткият режим" не е свален от власт.
 
Пропутинските геостратези у нас "пропуснаха" да коментират отстъплението на руската войскова групировка от Херсон, 300 дни СВО, дори превземането на Соледар.
 
Само Боян Чуков държи фронта с тезата за трите фази на войната, връщането на Лвов и цяла Галиция в Полша. 
 
Как да бъде присъединена Галиция към Полша, след Украйна и Полша на практика са протекторати на САЩ и воюват заедно срещу Русия?!
 
bgsniper.com 
 
СНАЙПЕР
News image

Пеевски си направил подарък за "ЧРД". Защо не, след като ПП-ДБ загуби властта и изборите и чака Доган да го отстрани

"Особено гнусно е, че това се случва в навечерието на един "светъл празник" - днес Делян Пеевски има рожден ден, и това е огромен подарък. КС инсталира поредните лейтенанти на Пеевски и задкулисието", заяви председателят на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Ива...

News image

Бейзат Яхя дърпа конците на неформалната коалиция ГЕРБ&ДПС в Шумен от Турция. Кого ще подкрепи, Доган или Пеевски?

Бейзат Яхя, бившият шеф на Североизточното държавно предприятие (СИДП), което обхваща 18 горски и ловни стопанства в 4 области в Североизтока - Шумен, Варна, Търговище и Добрич, дърпа конците на неформалната коалиция ГЕРБ&ДПС в Шумен от Турция.    Яхя е изключително близък с Бойко Бо...

News image

Пеевски освети Вълка, Николай Вълканов, Фуат Гювен, но не и боса на турската мафия и водач "Сивите вълци" Седат Пекер

Делян Пеевски намекна с "прекрасната къща" за връзка на боса на "Мултигруп-2" Николай Вълканов с президента Румен Радев, а след това чрез близки до него и Бойко Борисов медии "разкри" и тандема на Ахмед Доган с Николай Вълканов.   Пеевски се беше фиксирал в Румен Гайтански-Вълка зара...

News image

MIT вкара Пеевски в курт капан. След срещата с Хакан Фидан "на четири очи" нямаше как Доган да не прояви мнителност

Гласуването на правителството е само кулминация на конфликта между Пеевски и Доган. Срещата на Делян Пеевски с министъра на външните работи на Република Турция Хакан Фидан, бивш шеф на MIT (14 години!), на "Четири очи" явно е провокирала мнителността на Ахмед Доган.    Според източни...

News image

Какъв Вълк, "барети" на Пашата охраняват Доган. "Барети" и СОБТ охраняват и Борисов. Пеевски няма Ресурс да ги "изпълни"

Румен Гайтански-Вълка, който явно застана в подкрепа на Ахмед Доган, е по кинтите, като Христо Ковачки, Николай Вълканов и другите, които са в отбора на Сарая.   Вълка може и да разкешва за охраната на Доган в Сарая в "Росенец", но гардовете са бивши "барети", които са от тима на Рум...

News image

Какво разцепление сред турците. Касим Дал не можа да ги разцепи с рамо от Турция, как Пеевски ще ги раздели - с кинти?!

Какво разцепление сред турците. Делян Пеевски не може и няма да разцепи ДПС, какво остава да провокира вътрешни войни сред турците.   Коментатори подхлъзват Пеевски. Ако е поръчка, Доган ще върне Ресто - 10 000 турци пред "Берлин", примерно.    Касим Дал, който беше водач на ...

News image

Войната в ДПС е за каузата, икономиката и Турция. Пеевски ще я загуби, ако бившият шеф на MIT Хакан Фидан не го подкрепи

Войната в ДПС е за каузата, тоест "ДПС е Доган и Доган е ДПС", която Делян Пеевски оспори с "Новото начало е факт. Който не го разбира, остава в миналото".   Войната е и за икономиката в партията - старите "обръчи от фирми", създадени с рамо от боса на "Мултигруп" Илия Павлов, схемит...

News image

Досега никой не е спечелил срещу Доган. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС и "КГБ" влизат в Играта

Досега никой не е спечелил срещу Ахмед Доган, босът на Прехода. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС влиза в Играта.   "Вчера Доган ми се обади, а не съм го чувал от 4 години и не съм го виждал от 5-6 години. Дори на рождените му дни съм го търсил, но никакъв отзив. Вчера...

News image

Делян Пеевски не е Илия Павлов. Доган няма да го отстрани, ако не влезе в битката като Лидера на ДПС

Делян Пеевски не е Илия Павлов, с когото Ахмед Доган беше приятел. Илия Павлов беше от "старата школа", Делян Пеевски е "друга бира" и даде знак, че няма да се откаже от битката за ДПС, за която беше не "Аз да не съм ви банкомат", а като шеф на партийна банка, който изгради логистичната мреж...

News image

Пеевски не може да победи Доган, но куражът е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2"

Пеевски не може да спечели война срещу Доган, но куражът да му застане е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2", ако баретите от СОБТ се преместят от Банкя в двата Сарая на почетния председател на ДПС.   Какво стана с "Доган загуби" на бившите медий...

News image

Кабинетът не мина. Доган ще организира ли контрапреврат на вота срещу Пеевски след преврата на "Берлин" срещу Сарая?!

Правителството не мина. Само 98 депутати гласуваха за кандидатурата на Росен Желязков за премиер - 68 от ГЕРБ, и 30 от ПГ на ДПС, 14 депутати се протипоставиха на председателя Делян Пеевски, един се въздържа.   38 депутати от ПП-ДБ гласуваха против, един се въздържа. БСП - 17 против....

News image

Пеевски може и да е Робеспиер за Доган в Революцията, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС

Делян Пеевски може и да е Робеспиер за Ахмед Доган в Революцията в ДПС, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС.   Доган е изключително коварен политически играч и "Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки" му е кредо, но не чак дотам, че да го мачкат....

News image

Войната пунта мара, кабинетът съгласуван с Пеевски. Борисов и Пеевски осигуряват бонус вот за "правителство си мечта"?

Войната "Пеевски-Борисов" е пунта мара, премиерът и министрите са съгласувани с лидера на ДПС, заявиха източници от политическите и бизнес среди.   Каква война? Росен Желязков, предложен за кандидат-премиер, е близък колкото до Борисов, толкова и до Пеевски. Томислав Дончев, Красен К...

News image

Борисов няма интерес от кабинет. Ако "янките" не спрат Пеевски, който напира за премиер, може да има война в "тандема"

Бойко Борисов няма никакъв интерес да има правителство само с подкрепата на ДПС, чийто бос Делян Пеевски ще е бигбос на държавата.   Нито сега, нито след нови избори - нито никога. След баретите от СОБТ край къщата на Борисов в Банкя тандемът с Пеевски е под въпрос, нещо повече може ...

News image

След Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел. Таки е в играта, но DEA има нов фаворит-оперативен актив

След Евелин Банев-Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел, заявиха източници от службите.   Христофорос Аманатидис-Таки е в играта, но като "експерт", не се занимава с трафик. DEA има нов фаворит като оперативен актив.   Този нов играч имал много силни позиции...

News image

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова не го поръчаха досега като Поли Пантев в Аруба

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова досега не го поръчаха като Поли Пантев в Аруба, но ако чрез бизнеса си с Ивелин Михайлов, който бил негов "лейтенант", е решил да реди Сглобка 2.0, може да е настанала Жега.   Евелин Банев-Брендо, оперативен актив на...

News image

Сръбските служби или момците на "Сретен" могат да изпълнят "Бойко" навсякъде. Какво като снайперисти охраняват къщата

Ако сръбските служби или "Сретен" са поръчали "Бойко", могат да го изпълнят навсякъде - БИА, службата наследила УДБА и ОЗНА, както и момците на Сретен Йосич-Йоца Амстердама, са доказали, че са много добри в този "бизнес".   Звездан Йованович, снайперист от "Единицата", подразделениет...

News image

Брендо се предава, снайперисти охраняват Борисов - съспенс за правителство или "Сретен" този път е поръчал "Бойко"?!

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов попита президента Румен Радев в началото на срещата между лидерите на ПП-ДБ и президента дали има информация, че снайперисти охраняват къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.     "Аз имам един въпрос, г-н президент, който е много сериозен. Това...

News image

Борисов отива при президента, Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев?!

Бойко Борисов отива при президента Румен Радев, Евелин Банев-Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев и най-вече за себе си?!   Брендо набута в интрига Орлин Алексиев с "Кокаинови крале", натопявайки го, че организира трафик на кокаин с р...

News image

Брендо, оперативен актив на DEA, не реди кабинет. Орлин Алексиев не иска да влиза в ролята на Алексей Петров

Евелин Банев-Брендо се предаде и веднага плъзнаха медийни спекулации, че ще реди коалиция за правителство.   "Кокаиновият крал" е оперативен актив на DEA и можеше да реди управленска коалиция от вкъщи, но вероятно е настанала Жега (за десетки тонове кокаин в Германия?) - не само лятн...

News image

Радев конфронтира Пеевски и Борисов за НАТО, може да ги провокира с мандат за ИТН. Мангуста винаги печели срещу кобра

Президентът Румен Радев чака Делян Пеевски и Бойко Борисов да се конфронтират, за да подкрепи голям партиен проект и да ги извади от Играта, написахме, когато Рая Назарян не успя да стане председател а парламента от първия път, преди да се стигне до подкрепата от ИТН.   Радев вече ко...

News image

Орлин Алексиев посредник между два бизнес кръга, единият иска правителство, другият Пренареждане с нов вот?!

Медиите са се фокусирали върху Делян Пеевски, Бойко Борисов, Слави Трифонов и Николай Марков, но зад тях има знакови фигури в бизнеса, които влияят задкулисно.    Лидерите в големия бизнес, които подкрепиха ИТН на изборите, настояват да бъде съставено правителство, тези, които дадоха...

News image

Пеевски и Борисов ще се договорят, интриги няма да ги конфронтират. Цветелина Бориславова и "янките" ще наредят Схемата

Делян Пеевски и Бойко Борисов ще се договорят за правителство, интригите няма да провокират конфликт в тандема.    Пеевски бил поискал министри на ДПС в правителството и се скарал с Борисов, който бил отказал.    Какви министри на ДПС, след като Пеевски ще е на практика преми...

News image

Джованито и Ники Цайса редят "партията" на "Величие" с ПП и двойна игра с партньори-конкуренти в бизнеса?!

Джованито, свързван с бившата групировка ВИС-2, близък с основателя на "Величие" Ивелин Михайлов по линия на бизнес проекта "град в града" на територията на радиозавода, и Ники Цайса, който вкара свои кадри във властта във Варна чрез фактори в ПП, редят "партията" между "Продължаваме промяна...

News image

Президентът или Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, Орлин Алексиев отново в играта?! Флашки са в Зара

Президентът Румен Радев или Делян Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, за да откаже рамо или да подкрепи правителство "Борисов&Пеевски"?   Орлин Алексиев, който е много близък със Слави Трифонов, отново влиза в играта, въпреки че уж се беше отдръпнал от ИТН.   Пеевски атаку...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

ГЕРБ-СДС ще победи с голяма разлика в Трети МИР-Варна, "Възраждане" втора политическа сила

News image

ГЕРБ-СДС ще победи с голяма разлика в Трети МИР-Варна на предсрочните парламентарни избори, протгнозират политици от различни партии.   Според тях коалицията ще има 6 депутатски мандати, а с преразпределяне може да постигне дори 7, каквато задача и на тези избори е поставил Бойко Бор...

ГЕРБ остава опозиция във Варна до септември, след това може да има Пренареждане. Офанзива срещу кмета в Общинския съвет

News image

ГЕРБ ще остане опозиция във Варна до септември, но след това може да има Пренареждане, заявиха източници от политическите среди, които коментираха атаката срещу кмета Благомир Коцев.   Според тях офанзивата срещу кмета ще бъде проведена в Общинския съвет. Кметът не разполага с мнозин...

"Влиятелни варненци" пробиха ПП, "Хоризонт" и екипа на кмета. Знакът с Николай Стефанов контраход с "влиятелни софиянци"

News image

Срещата на "влиятелни варненци" - политици, общественици и бизнесмени, в петък с атаката срещу кмета на Варна Благомир Коцев и династията "Хоризонт" е снайперистки прицелен ход в навечерието на предсрочните парламентарни избори.   "Влиятелните варненци" държат значителен корпоративен...

АКЦИЯ

Бойко Борисов определя кандидат-кмета на ГЕРБ за "Приморски" - Тодор Балабанов или Александър Драгнев

News image

Бойко Борисов ще определи кандидат-кмета на ГЕРБ за район "Приморски" във Варна - Тодор Балабанов или Александър Драгнев.   Борисов трябва да избере печелившият кандидат-кмет - и Тодор Балабанов, и Александър Драгнев, могат да спечелят изборите.   Въпросът е лидерът на ГЕРБ д...

Който спечели в "Приморски", може да е кандидат-кмет за Варна. Борисов ще играе с партиен кандидат, но има и втора карта

News image

Който спечели предсрочните кметски избори в район "Приморски", може да е кандидат-кмет за Варна, заявиха източници от политическите среди.   Според тях Бойко Борисов ще играе, както винаги, с партиен кандидат за кмет на морската столица. Борисов обаче имал и втора карта, ако другите ...

КИЛЪРИ

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Жега заради бизнеса с Ивелин Михайлов и "партия" или натиск от "Бойко"?

News image

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Колко други босове в наркотрафика на кокаин имат същия стил - само един..., но ако е влязъл в политиката чрез "лейтенанта" си в бизнеса с недвижими имоти Ивелин Михайлов, кортежите нямаше да го защитят.   Евелин Банев-Брендо беше "парт...

Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Сретен Йосич "поръчва" Бойко Борисов от 20 години

News image

Радостин Василев, лидер на партия "МЕЧ", се опита да провокира медиен интерес с пласмента, че Пеевски и Борисов щели били да се "избият".   Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Делян Пеевски не е Илия Павлов и няма защо да го "поръчват" - не се опитва да пр...

МАФИЯ

Брендо се договаря със службите в Украйна да внася кокаин в Русия. Трафикът поемат ГУР, СБУ, Пентагонът и Гафур Рахимов

News image

Евелин Банев-Брендо е задържан в Украйна на 7 септември 2021 г. по обвинение, че отглежда канабис, което, меко казано, не е неговият бизнес. "Кралят на кокаина" в България да отглежда канабис?!   Апелативният съд в Киев го освобождава и отказва да го екстрадира у нас, както и в Итали...

Брендо е агент на DEA, имал ли е оперативен ръководител от наша служба или "янките" са го пазили заради "течове на инфо"

News image

Евелин Банев-Брендо е агент на DEA, въпросът е дали е имал оперативен ръководител от наша служба, примерно ГД БОП, или американците са го вербували без наводка от българска служба.   Дали "янките" не са го пазили заради "течове на инфо", а ГД БОП е получавала информацията от партньор...

РЕКЛАМА
Банер