СНАЙПЕР

Старите босове извадиха Алексей Петров от Играта. Поръчителите си опазиха Бизнеса, на властта май не й липсва Посредника

alt
Алексей Петров беше изваден от голямата властова игра в корпоративно-политическия модел с класически поръчков разстрел. 
 
Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов няма как да не е в час със Схемата, но акцентира върху миналато и "Октопод".
 
Цветанов поне не посочва за поръчител Николай Добрев-"Бай Добри" като някои медии, защото наистина щеше да е в повече за бивш министър на вътрешните работи.
 
Цветанов ли не е наясно, че А.П. беше отстранен заради заявката за връщане в ДАНС на шефска позиция, чрез която щеше да обслужи корпоративните си интереси, да превземе застрахователния бизнес и да отстрани пропрезидентските и проруски кадри в службата, каквито ангажименти е поел пред Кирил Петков и Асен Василев според източници от службите? 
 
Поръчителите, организаторите и изпълнителят си свършиха своята работа - опазиха си Бизнеса от Алексей Петров, който на записана среща с А.В. и К.П. заявил, че ще отстрани всички стари играчи от застраховането, защото били..."руски агенти".
 
След този ангажимент американците уж дали "добро" за назначаването на А.П. за шеф на ДАНС, никакви партньорски служби не са се противопоставяли. Схемата е била нарисувана - променят закона в парламента, вадят президента от играта и назначават "Трактора" за шеф на Службата.
 
Обаче босовете в застраховането явно са имали друг сценарий и осуетиха комбинацията - "картелът" на старите играчи в застраховането е поръчал Алексей Петров, категорични са източници в службите, а не "млади лъвчета".
 
Появи се версия-пласмент, че ЦРУ скочило срещу назначаването на "Трактора" за шеф на ДАНС и организирало разстрела. Защо? Защото от Службата дали инфо, че Алексей Петров бил "Троянски кон" на руските служби в "МОСАД", че точно той назначил проруски кадри в ДАНС чрез влиянието си като съветник на председателя на службата Петко Сертов. 
 
И какво - ЦРУ ще организира операция за отстраняването на "Трактора", сякаш "Посолството" не може да каже - "Този не го назначавайте!". И?
 
Поръчителите си опазиха Бизнеса, но на властта май не й липсва Посредника за "сглобката" - ПП се разграничи от Алексей Петров. 
 
Всички са на далавера - ама "Трактора" бил топ "барета", ама имал много информация. Може и да е имал, но защо не усети януарския вятър?
 
Според източници от службите през януари Алексей Петров е започнал да играе ДВОЙНО - хем с пропрезидентските кадри в Службата, хем с Бойко Борисов, когото още тогава навивал да направи коалиция с ПП... срещу президента, защото неговият "сив кардинал" не го пуснал в "пътя на копринката". 
 
alt
 
И кой кого надигра - Алексей Петров, който тръгна на война с Николай Копринков, или Бойко Борисов, който по време на срещата, от която е "онази снимка" (А.П., както винаги с костюм, а ББ по анцуг с насочена подметка на маратонката към "Трактора"), му казал, че "не може да спечели войната с президентските, докато не вземем властта", заявиха източници от службите, които не са от ДАТО... Е, Борисов взе властта, но не и Петров.
 
Как е станало така, че това е стигнало през януари както до оперативни от службите, лоялни на президента, така и до старите босове, които не са по-малко свързани със службите от оперативните?
 
Затова на практика А.П. е бил поръчан още през януари, не от "президентските", а от старите босове, но заради ДВОЙНАТА игра никой от пропрезидентските кадри в ДАНС, както и никой от проборисовските в ГД БОП, които, според източници от службите, първи са прихванали информацията за напрежението около "Трактора", не го е предупредил.
 
След януарския вятър се стигна до лятната жега. А.П. влезе във всички ципии, които бяха насочени срещу президента, за да демонстрира лоялност към американците, като не пропусна да покаже, че той е факторът, който сваля главния прокурор, а не Бойко Борисов, както твърдеше Иван Гешев. И?
 
Жегата стана сауна, когато даде заявка за връщане в ДАНС. ПП-тата вероятно са се изкушили да инсталират доказан "силовак" за шеф на ДАНС, за да ги пази от всички врази и да изпълнява поръчки. Обаче. Старите босове се оказаха по-гъвкави - хем пласирали инфо в "Посолството" срещу А.П., хем подготвяли Ресто. 
 
Когато е станало очевидно, че "Татко Петко" и Кирил Петков на всяка цена искат да назначат Алексей Петров за шеф на ДАНС, старите босове си кимнали за поръчката, заяви източник от ГД БОП, който е усетил януарския вятър за "Трактора".
 
Сега ПП-тата се опитват да насочат жегата към президента, но влизат в капан - ще им организират медийна кампания, че са нелоялни и неблагодарници, а някои може да ги посочат дори като "поръчители", за да се докарат на американците, които се били убедили, че Алексей Петров е руски агент. 
 
ПП-тата са в цугцванг, Бойко Борисов не е - той спечели това Раздавене и вкара Кирил Петков и "Татко Петко" в интрига. Не е ли топ играч ББ - не се разграничава от Алексей Петров, не коментира, въпреки че само дето не му е казал на срещата през януари, че ще го поръчат?!
 
Как при тази разстановка министърът на вътрешните работи Калин Стоянов да разкрие изпълнителя, посредниците и поръчителите? ББ може да е наясно със Схемата, но дори и той да беше главен секретар, министър или премиер нямаше да разкрие нищо, дори да знае всичко.
 
Старите босове извадиха Алексей Петров от голямата игра с поръчка, защото поиска да стане бигбос на държавата и не само отказал Предложението да сподели властта, коментираха източници от службите, а обявил на среща с "колега", че ще им превземе бизнеса и назначаването му за шеф на ДАНС било наредено. 
 
Клокото и да се разграничават ПП-тата от Посредника за "сглобката", те загубиха играта с опцията за назначаването на А.П. за шеф на ДАНС, не че американците няма да ги извадят от ципията заради войната в Украйна, но старите босове показаха ресурс и качват ББ и РР на "белия кон", въпреки че според източници в службите са ги вкарали в капан, защото и двамата нямат интерес А.П. да стане шеф на ДАНС, може да се окаже, че ПП-тата са в капан.
 
След разстрела на Алексей Петров президентът и Бойко Борисов ще посочат кой ще е шеф на ДАНС - бившият премиер вече обяви, че няма нищо против статуквото, така че може и да няма има смяна. 
 
Президентът също получи знак - старите босове не му скачат все още заради "копринковците", но вече не покриват лидера на схемата. Така че на въпроса "Кой е следващият?", отговорът ще даде чужда служба, която може да върне Ресто.
 
Това обаче няма да е гангстерска война, а политическа и Алексей Петров може да получи отмъщение не от "колеги", каквито нямаше след заявката за връщане в ДАНС и отказването на Предложението да дели властта и да не се опитва да превзема Бизнеса, а от "вражеска чужда служба". 
 
bgsniper.com
 
СНАЙПЕР
News image

Бейзат Яхя дърпа конците на неформалната коалиция ГЕРБ&ДПС в Шумен от Турция. Кого ще подкрепи, Доган или Пеевски?

Бейзат Яхя, бившият шеф на Североизточното държавно предприятие (СИДП), което обхваща 18 горски и ловни стопанства в 4 области в Североизтока - Шумен, Варна, Търговище и Добрич, дърпа конците на неформалната коалиция ГЕРБ&ДПС в Шумен от Турция.    Яхя е изключително близък с Бойко Бо...

News image

След "ДПС без Пеевски" на МДПС Доган ще свика Централен съвет, за да отстрани Пеевски

След "ДПС без Пеевски" на МДПС почетният председател на партията Ахмед Доган ще свика Централен съвет, за да отстрани Делян Пеевски.    Срещата в "Росенец" и слоганът "ДПС без Пеевски", който беше заявен на срещата на активисти на Движението в "Шератон", на срещата на активистите на ...

News image

Пеевски освети Вълка, Николай Вълканов, Фуат Гювен, но не и боса на турската мафия и водач "Сивите вълци" Седат Пекер

Делян Пеевски намекна с "прекрасната къща" за връзка на боса на "Мултигруп-2" Николай Вълканов с президента Румен Радев, а след това чрез близки до него и Бойко Борисов медии "разкри" и тандема на Ахмед Доган с Николай Вълканов.   Пеевски се беше фиксирал в Румен Гайтански-Вълка зара...

News image

MIT вкара Пеевски в курт капан. След срещата с Хакан Фидан "на четири очи" нямаше как Доган да не прояви мнителност

Гласуването на правителството е само кулминация на конфликта между Пеевски и Доган. Срещата на Делян Пеевски с министъра на външните работи на Република Турция Хакан Фидан, бивш шеф на MIT (14 години!), на "Четири очи" явно е провокирала мнителността на Ахмед Доган.    Според източни...

News image

Какъв Вълк, "барети" на Пашата охраняват Доган. "Барети" и СОБТ охраняват и Борисов. Пеевски няма Ресурс да ги "изпълни"

Румен Гайтански-Вълка, който явно застана в подкрепа на Ахмед Доган, е по кинтите, като Христо Ковачки, Николай Вълканов и другите, които са в отбора на Сарая.   Вълка може и да разкешва за охраната на Доган в Сарая в "Росенец", но гардовете са бивши "барети", които са от тима на Рум...

News image

Какво разцепление сред турците. Касим Дал не можа да ги разцепи с рамо от Турция, как Пеевски ще ги раздели - с кинти?!

Какво разцепление сред турците. Делян Пеевски не може и няма да разцепи ДПС, какво остава да провокира вътрешни войни сред турците.   Коментатори подхлъзват Пеевски. Ако е поръчка, Доган ще върне Ресто - 10 000 турци пред "Берлин", примерно.    Касим Дал, който беше водач на ...

News image

Войната в ДПС е за каузата, икономиката и Турция. Пеевски ще я загуби, ако бившият шеф на MIT Хакан Фидан не го подкрепи

Войната в ДПС е за каузата, тоест "ДПС е Доган и Доган е ДПС", която Делян Пеевски оспори с "Новото начало е факт. Който не го разбира, остава в миналото".   Войната е и за икономиката в партията - старите "обръчи от фирми", създадени с рамо от боса на "Мултигруп" Илия Павлов, схемит...

News image

Досега никой не е спечелил срещу Доган. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС и "КГБ" влизат в Играта

Досега никой не е спечелил срещу Ахмед Доган, босът на Прехода. Делян Пеевски може да е първият, ама надали - ДС влиза в Играта.   "Вчера Доган ми се обади, а не съм го чувал от 4 години и не съм го виждал от 5-6 години. Дори на рождените му дни съм го търсил, но никакъв отзив. Вчера...

News image

Делян Пеевски не е Илия Павлов. Доган няма да го отстрани, ако не влезе в битката като Лидера на ДПС

Делян Пеевски не е Илия Павлов, с когото Ахмед Доган беше приятел. Илия Павлов беше от "старата школа", Делян Пеевски е "друга бира" и даде знак, че няма да се откаже от битката за ДПС, за която беше не "Аз да не съм ви банкомат", а като шеф на партийна банка, който изгради логистичната мреж...

News image

Пеевски не може да победи Доган, но куражът е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2"

Пеевски не може да спечели война срещу Доган, но куражът да му застане е респектиращ. "Мултигруп-2" няма да има, важното е да няма "Илия Павлов-2", ако баретите от СОБТ се преместят от Банкя в двата Сарая на почетния председател на ДПС.   Какво стана с "Доган загуби" на бившите медий...

News image

Кабинетът не мина. Доган ще организира ли контрапреврат на вота срещу Пеевски след преврата на "Берлин" срещу Сарая?!

Правителството не мина. Само 98 депутати гласуваха за кандидатурата на Росен Желязков за премиер - 68 от ГЕРБ, и 30 от ПГ на ДПС, 14 депутати се протипоставиха на председателя Делян Пеевски, един се въздържа.   38 депутати от ПП-ДБ гласуваха против, един се въздържа. БСП - 17 против....

News image

Пеевски може и да е Робеспиер за Доган в Революцията, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС

Делян Пеевски може и да е Робеспиер за Ахмед Доган в Революцията в ДПС, но може да го свали, ако преиграе в "битката с корупцията" в ДПС.   Доган е изключително коварен политически играч и "Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки" му е кредо, но не чак дотам, че да го мачкат....

News image

Войната пунта мара, кабинетът съгласуван с Пеевски. Борисов и Пеевски осигуряват бонус вот за "правителство си мечта"?

Войната "Пеевски-Борисов" е пунта мара, премиерът и министрите са съгласувани с лидера на ДПС, заявиха източници от политическите и бизнес среди.   Каква война? Росен Желязков, предложен за кандидат-премиер, е близък колкото до Борисов, толкова и до Пеевски. Томислав Дончев, Красен К...

News image

Борисов няма интерес от кабинет. Ако "янките" не спрат Пеевски, който напира за премиер, може да има война в "тандема"

Бойко Борисов няма никакъв интерес да има правителство само с подкрепата на ДПС, чийто бос Делян Пеевски ще е бигбос на държавата.   Нито сега, нито след нови избори - нито никога. След баретите от СОБТ край къщата на Борисов в Банкя тандемът с Пеевски е под въпрос, нещо повече може ...

News image

След Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел. Таки е в играта, но DEA има нов фаворит-оперативен актив

След Евелин Банев-Брендо "крал на кокаина" няма да има, заформя се картел, заявиха източници от службите.   Христофорос Аманатидис-Таки е в играта, но като "експерт", не се занимава с трафик. DEA има нов фаворит като оперативен актив.   Този нов играч имал много силни позиции...

News image

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова не го поръчаха досега като Поли Пантев в Аруба

Брендо се договаряше с босовете и не изплете дилърски мрежи, затова досега не го поръчаха като Поли Пантев в Аруба, но ако чрез бизнеса си с Ивелин Михайлов, който бил негов "лейтенант", е решил да реди Сглобка 2.0, може да е настанала Жега.   Евелин Банев-Брендо, оперативен актив на...

News image

Сръбските служби или момците на "Сретен" могат да изпълнят "Бойко" навсякъде. Какво като снайперисти охраняват къщата

Ако сръбските служби или "Сретен" са поръчали "Бойко", могат да го изпълнят навсякъде - БИА, службата наследила УДБА и ОЗНА, както и момците на Сретен Йосич-Йоца Амстердама, са доказали, че са много добри в този "бизнес".   Звездан Йованович, снайперист от "Единицата", подразделениет...

News image

Брендо се предава, снайперисти охраняват Борисов - съспенс за правителство или "Сретен" този път е поръчал "Бойко"?!

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов попита президента Румен Радев в началото на срещата между лидерите на ПП-ДБ и президента дали има информация, че снайперисти охраняват къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.     "Аз имам един въпрос, г-н президент, който е много сериозен. Това...

News image

Борисов отива при президента, Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев?!

Бойко Борисов отива при президента Румен Радев, Евелин Банев-Брендо се предава. "Съвпадение" или "Бойко" извади жокер за приятеля си Орлин Алексиев и най-вече за себе си?!   Брендо набута в интрига Орлин Алексиев с "Кокаинови крале", натопявайки го, че организира трафик на кокаин с р...

News image

Брендо, оперативен актив на DEA, не реди кабинет. Орлин Алексиев не иска да влиза в ролята на Алексей Петров

Евелин Банев-Брендо се предаде и веднага плъзнаха медийни спекулации, че ще реди коалиция за правителство.   "Кокаиновият крал" е оперативен актив на DEA и можеше да реди управленска коалиция от вкъщи, но вероятно е настанала Жега (за десетки тонове кокаин в Германия?) - не само лятн...

News image

Радев конфронтира Пеевски и Борисов за НАТО, може да ги провокира с мандат за ИТН. Мангуста винаги печели срещу кобра

Президентът Румен Радев чака Делян Пеевски и Бойко Борисов да се конфронтират, за да подкрепи голям партиен проект и да ги извади от Играта, написахме, когато Рая Назарян не успя да стане председател а парламента от първия път, преди да се стигне до подкрепата от ИТН.   Радев вече ко...

News image

Орлин Алексиев посредник между два бизнес кръга, единият иска правителство, другият Пренареждане с нов вот?!

Медиите са се фокусирали върху Делян Пеевски, Бойко Борисов, Слави Трифонов и Николай Марков, но зад тях има знакови фигури в бизнеса, които влияят задкулисно.    Лидерите в големия бизнес, които подкрепиха ИТН на изборите, настояват да бъде съставено правителство, тези, които дадоха...

News image

Пеевски и Борисов ще се договорят, интриги няма да ги конфронтират. Цветелина Бориславова и "янките" ще наредят Схемата

Делян Пеевски и Бойко Борисов ще се договорят за правителство, интригите няма да провокират конфликт в тандема.    Пеевски бил поискал министри на ДПС в правителството и се скарал с Борисов, който бил отказал.    Какви министри на ДПС, след като Пеевски ще е на практика преми...

News image

Джованито и Ники Цайса редят "партията" на "Величие" с ПП и двойна игра с партньори-конкуренти в бизнеса?!

Джованито, свързван с бившата групировка ВИС-2, близък с основателя на "Величие" Ивелин Михайлов по линия на бизнес проекта "град в града" на територията на радиозавода, и Ники Цайса, който вкара свои кадри във властта във Варна чрез фактори в ПП, редят "партията" между "Продължаваме промяна...

News image

Президентът или Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, Орлин Алексиев отново в играта?! Флашки са в Зара

Президентът Румен Радев или Делян Пеевски ще надделеят в битката за ИТН, за да откаже рамо или да подкрепи правителство "Борисов&Пеевски"?   Орлин Алексиев, който е много близък със Слави Трифонов, отново влиза в играта, въпреки че уж се беше отдръпнал от ИТН.   Пеевски атаку...

РЕКЛАМА
Банер
ПОЛИТИКА

ГЕРБ-СДС ще победи с голяма разлика в Трети МИР-Варна, "Възраждане" втора политическа сила

News image

ГЕРБ-СДС ще победи с голяма разлика в Трети МИР-Варна на предсрочните парламентарни избори, протгнозират политици от различни партии.   Според тях коалицията ще има 6 депутатски мандати, а с преразпределяне може да постигне дори 7, каквато задача и на тези избори е поставил Бойко Бор...

ГЕРБ остава опозиция във Варна до септември, след това може да има Пренареждане. Офанзива срещу кмета в Общинския съвет

News image

ГЕРБ ще остане опозиция във Варна до септември, но след това може да има Пренареждане, заявиха източници от политическите среди, които коментираха атаката срещу кмета Благомир Коцев.   Според тях офанзивата срещу кмета ще бъде проведена в Общинския съвет. Кметът не разполага с мнозин...

"Влиятелни варненци" пробиха ПП, "Хоризонт" и екипа на кмета. Знакът с Николай Стефанов контраход с "влиятелни софиянци"

News image

Срещата на "влиятелни варненци" - политици, общественици и бизнесмени, в петък с атаката срещу кмета на Варна Благомир Коцев и династията "Хоризонт" е снайперистки прицелен ход в навечерието на предсрочните парламентарни избори.   "Влиятелните варненци" държат значителен корпоративен...

АКЦИЯ

Агите на Доган в ДПС привлякоха босове от "Мултигруп" и шеф от ДС в битката срещу Пеевски

News image

Агите на Ахмед Доган в ДПС привлякоха босове от "Мултигруп" и шеф от ДС в битката срещу Делян Пеевски.    Бившият вицепрезидент на "Мултигруп" и лидер на "Мултигруп-2" Николай Вълканов, за когото Ахмед Доган е "велик политик", организира алианс на бизнесмени "анти-Пеевски".   ...

Борисов реди "партия" с ПП-ДБ, Пеевски я взривява с "Шехерезада, уиски и фъстъчки"

News image

Бойко Борисов отново реди "партия" с ПП-ДБ за коалиция след изборите, Делян Пеевски я взривява с "Шехерезада, уиски и фъстъчки".   Борисов гласи нова проамериканска и проукраинска коалиция с ПП-ДБ, но Пеевски очевидно не е навит да дели власт с "Шехерезада".   Делян Пеевски я...

КИЛЪРИ

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Жега заради бизнеса с Ивелин Михайлов и "партия" или натиск от "Бойко"?

News image

Брендо не ходеше с охрана, не движеше с кортежи. Колко други босове в наркотрафика на кокаин имат същия стил - само един..., но ако е влязъл в политиката чрез "лейтенанта" си в бизнеса с недвижими имоти Ивелин Михайлов, кортежите нямаше да го защитят.   Евелин Банев-Брендо беше "парт...

Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Сретен Йосич "поръчва" Бойко Борисов от 20 години

News image

Радостин Василев, лидер на партия "МЕЧ", се опита да провокира медиен интерес с пласмента, че Пеевски и Борисов щели били да се "избият".   Ако някой е искал да "поръча" Пеевски, досега да го е направил. Делян Пеевски не е Илия Павлов и няма защо да го "поръчват" - не се опитва да пр...

МАФИЯ

Брендо се договаря със службите в Украйна да внася кокаин в Русия. Трафикът поемат ГУР, СБУ, Пентагонът и Гафур Рахимов

News image

Евелин Банев-Брендо е задържан в Украйна на 7 септември 2021 г. по обвинение, че отглежда канабис, което, меко казано, не е неговият бизнес. "Кралят на кокаина" в България да отглежда канабис?!   Апелативният съд в Киев го освобождава и отказва да го екстрадира у нас, както и в Итали...

Брендо е агент на DEA, имал ли е оперативен ръководител от наша служба или "янките" са го пазили заради "течове на инфо"

News image

Евелин Банев-Брендо е агент на DEA, въпросът е дали е имал оперативен ръководител от наша служба, примерно ГД БОП, или американците са го вербували без наводка от българска служба.   Дали "янките" не са го пазили заради "течове на инфо", а ГД БОП е получавала информацията от партньор...

РЕКЛАМА
Банер